Το εργαστήρι χορού Danzarin βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και από το 2008 φιλοξενεί μαθήματα χορού, σεμινάρια, χορευτικές βραδιές και ποικίλες δραστηριότητες πολιτιστικού περιεχομένου.

Στις δύο ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες πραγματοποιούνται μαθήματα Aργεντίνικου Tango, Προγράμματα Fitness (pilates, TRX, functional training, body workout), Σύγχρονος χορός, Contact improvisation, Eνδυνάμωση - stretching, Θεατρικά Εργαστήρια καθώς και δραστηριότητες για παιδιά.

Η ομάδα Danzarin διοργανώνει από το 2016 το Athens Tango Week, ένα φεστιβάλ που έχει σκοπό να ξεδιπλώσει στο ελληνικό κοινό πολλές πτυχές της ποιότητας του αργεντίνικου tango και να εμβαθύνει στην ουσία του. 

Επίσης, κάθε Κυριακή η ομάδα μας διοργανώνει την κλασική αθηναϊκή milonga Danzarin. Πρόκειται για μία βραδιά tango που φιλοξενεί μουσικούς, χορευτές και Djs από όλο τον κόσμο. 

Το εργαστήρι Danzarin έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να συμπεριλάβει ανθρώπους που εκτιμούν και σέβονται τη συλλογική δουλειά και την αρμονική συνύπαρξη. 

Σας καλωσορίζουμε!

211 4097741

Θεσσαλονίκης 17 - Πετράλωνα

danzarin.art@gmail.com

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2016 by Danzarin. Proudly created with Wix.com