Νερίνα Προφήτη

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ - STRETCHING

ΕΝΑΡΞΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Δευτέρα 21:00 - 22:00

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα!

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

€ / 1 μάθημα/ εβδομάδα

 

Εγγραφή μέλους: 10 Ευρώ εφάπαξ

Επικοινωνία: 6978895539

 

Περιγραφή μαθήματος

Το μάθημα Ενδυνάμωση – Stretching (διατάσεις) χωρίζεται σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος αφορά τη μυική τόνωση και ενδυνάμωση του σώματος, καθώς και τη διατήρηση της καλής ισορροπίας. Η τακτική σωματική άσκηση με στόχο την ενδυνάμωση ωφελεί τα οστά ανακόπτοντας ή αποκαθιστώντας την απώλεια οστικής μάζας και βοηθά στην πρόληψη και καταπολέμηση της οστεοπόρωσης με την πάροδο των χρόνων. Η εκγύμναση διαφόρων μυικών ομάδων σε όλο το σώμα τονώνει και χαρίζει ενέργεια.

Το δεύτερο σκέλος του μαθήματος αφορά το stretching ή αλλιώς μια σειρά διατατικών ασκήσεων, αφού έχουν προθερμανθεί κατάλληλα οι συγκεκριμένοι μύες που πρόκειται να διαταθούν. Κάνοντας διατάσεις δύο με τέσσερις φορές την εβδομάδα μπορεί να αυθηθεί θεαματικά η ελαστικότητα και το εύρος της κίνησης, να βελτιωθεί η ισορροπία και να ανακουφιστούν οι πόνοι που δημιουργούνται από δύσκαμπτους μύες και αρθρώσεις. ΟΙ διατάσεις πρέπει να δημιουργούν ένα ευχάριστο αίσθημα δίνοντας έμφαση στην ομαλή αναπνοή.

Ο συνδυασμός των ασκήσεων βοηθά το σώμα στο να λειτουργεί σαν μια καλοφτιαγμένη μηχανή καθώς όλες οι αρθρώσεις συνεργάζονται μεταξύ τους για την ομαλή και ορθή κίνηση του σώματος.

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους και θα δίνονται ειδικές οδηγίες ασκήσεων ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε μαθητή.

211 4097741

Θεσσαλονίκης 17 - Πετράλωνα

danzarin.art@gmail.com

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2016 by Danzarin. Proudly created with Wix.com