Νίκος Χατζηπαπάς

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

“Πρώτα, υπάρχει η αρχή. Στην αρχή δεν υπήρχε τίποτα. Απόλυτο κενό, όχι απλός κενός χώρος. Δεν υπήρχε ούτε χώρος ούτε χρόνος γιατί αυτή συνέβη πριν από το χρόνο. Το Σύμπαν ήταν κενό και άμορφο ”  “Η Δημιουργία” P.W. Atkins

 

Διάρκεια σεμιναρίου  : 27 Οκτωβρίου 2019 -  21 Ιουνίου 2020

Κάθε Κυριακή 12:00 - 15:00

Διδασκαλία : Νίκος Χατζηπαπάς,  Σκηνοθέτης- Ηθοποιός

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Επιλογή με βιογραφικό και ατομική συνέντευξη.

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

50 Ευρώ το μήνα.
Προπληρωμένη συμμετοχή : 40  Ευρώ τον μήνα

Εγγραφή μέλους: 10 Ευρώ εφάπαξ

Πληροφορίες:

Αποστολή βιογραφικών: nikoschatzipapas@gmail.com

Επικοινωνία: 6989430054

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το ACTING AND DIRECTING STUDIO και ο Νίκος Χατζηπαπάς στο πλαίσιο των δράσεων για την περίοδο 2019 διοργανώνει  εργαστήριο για νέους σκηνοθέτες ή επίδοξους σκηνοθέτες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες,  αλλά και εκπαιδευτικούς, σπουδαστές θεάτρου,

 

Θέμα: Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Α -Ω

 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στη Σχολή Παραστατικών Τεχνών και Studio Χορού Danzarin όλη την περίοδο απο το Οκτώβριο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο 2020.

 

Τι είναι Σκηνοθεσία. Η σκηνοθεσία στο θέατρο σε όλα τα στάδια από την επιλογή του έργου ή την σύλληψη της ιδέας, την έρευνα και την φάση της προεργασίας, όλα τα στάδια των δοκιμών, το χτίσιμο των ρόλων και το στήσιμο της παράστασης μέχρι την παρουσίαση της στο κοινό.

 

Το εργαστήριο θα έχει δύο φάσεις:

●       Στην πρώτη φάση οι συμμετέχοντες θα μάθουν την διαδικασία δόμησης μιας θεατρικής παράστασης σε όλα της τα στάδια.

 

●       Στην δεύτερη φάση η συμμετέχοντες θα ανεβάσουν μια ολοκληρωμένη παράσταση διαλέγοντας έργο και συνεργάτες από τους συμμετέχοντες. Θα επιλέξουν το θεατρικό είδος με το οποίο θέλουν να ασχοληθούν, το έργο ή θα γράψουν το έργο και όλοι θα περάσουν από όλα τα πόστα μια θεατρικής παραγωγής: συντελεστών ή τεχνικών. Οι παραστάσεις που θα ολοκληρωθούν θα παρουσιαστούν ενώπιον του κοινού.

 

Θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής.

211 4097741

Θεσσαλονίκης 17 - Πετράλωνα

danzarin.art@gmail.com

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2016 by Danzarin. Proudly created with Wix.com