Μαγδαλινή Φράγκου

YOGA
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Δευτέρα & Πέμπτη 9:00 - 10:00

email: danzarin.art@gmail.com

Πληροφορίες στο 6938671183

ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

Κόστος: 60 ευρώ ο μήνας για 2 φορές την εβδομάδα

             40 ευρώ ο μήνας για 1 φορά την εβδομάδα

Εγγραφή: €10

H δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη χάρη στον περιορισμένο αριθμό ατόμων ανά τμήμα.

Λίγα λόγια για την δασκάλα και το μάθημα

Η Μάγδα γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1989 στην Αθήνα. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στον Άγιο Αιμιλιανό του Πόρτο Χελίου όπου μαζί με τα δυο της αδέρφια, κάμποσους σκύλους και ακόμη περισσότερες γάτες, περνούσαν τις μισές ώρες της ημέρας παίζοντας, κολυμπώντας και σκαρφαλώνοντας σε δέντρα! Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει ψαράς, ηθοποιός και δασκάλα.

Στην ηλικία των 16 ετών μετακόμισε στην Αθήνα και άρχισε να έρχεται σε μεγαλύτερη επαφή με το θέατρο. Σπούδασε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α και στη Δραματική Σχολή “το Θέατρο των Αλλαγών”. Συνέχισε τις σπουδές της με την παρακολούθηση Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Ε.Κ.Π.Α στην “Ειδική Αγωγή: Μαθησιακές Δυσκολίες/Δυσλεξία”.

Συχρόνως και μέχρι το 2016 συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός αλλά και ως σκηνοθέτης/θεατρολόγος.

Το 2016 άφησε την Αθήνα για να διδάξει Θεατρική Αγωγή στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Χίου για ένα χρόνο και από εκεί κατέληξε σε άλλα δύο χρόνια διδασκαλίας στο νησί της Σάμου.

Η πρώτη της επαφή με τη Γιόγκα έγινε το 2015 όταν άρχισε να μελετάει τη φιλοσοφία της και να ασκεί πολλές από τις πρακτικές της. Όσο περισσότερο μελετούσε τόσο πιο ελεύθερη ένιωθε!

Η θεωρία γινόταν πράξη μέρα με τη μέρα και η πνευματική, νοητική και σωματική επίδραση ήταν απερίγραπτη.

Έτσι, το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στην Ινδία και να γνωρίσει από κοντά τη “μαμά” της Γιόγκα. Πήρε το πρώτο της δίπλωμα στο PYRAMID YOGSHALA στο Rishikesh, (Holistic Yoga Teacher Training 200hr) και ένα δεύτερο δίπλωμα με εξειδίκευση στη θεραπευτική Γιόγκα στη σχολή: SWAMI KRISHNANANDA YOGA VIDYAPEETH του Mysore. (Integrated Restorative Yoga TTC 300hr). Έκτοτε έχει αφοσιωθεί στο ταξίδι της Γιόγκα και πραγματοποιεί συνεδρίες Hatha, Vinyasa/Flow, Ashtanga, Pranayama, Yoga Nidra και Power Yoga.

Πιστεύει πολύ στη δύναμη της Karma Yoga!

Στον ελεύθερό της χρόνο πειραματίζεται στην κουζίνα της, περπατάει στα στενά της Αθήνας και στο λόφο Φιλοπάππου με τον σκύλο/συγκάτοικό της, διαβάζει,γράφει και παρακολουθεί θεατρικά δρώμενα. Και σε όλα αυτά υπάρχει πάντα μέσα η Γιόγκα!

Ψαράς δεν έγινε ποτέ..!

Póster de salud mental con meditación de yoga.jpg