211 4097741

Θεσσαλονίκης 17 - Πετράλωνα

danzarin.art@gmail.com

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2016 by Danzarin. Proudly created with Wix.com

Το Danzarin παρουσιάζει...

19 - 24 Μαρτίου

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon

Από το Μπουένος Άιρες.... 

                               για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Pablo Rodriguez

Carolina Couto

Το εργαστήρι χορού DANZARIN παρουσιάζει το

3ο ATHENS TANGO WEEK

~ από 19 έως 24 Μαρτίου 2019 ~

 

          Το Athens Tango Week είναι ένα φεστιβάλ που έχει βασικό του στόχο να ξεδιπλώσει στο ελληνικό κοινό πολλές πτυχές της ποιότητας του αργεντίνικου tango και να εμβαθύνει στην ουσία του.

          Το 3ο Athens Tango Week υποδέχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα δύο παγκοσμίου φήμης χορευτές αργεντίνικου tango, τον πρωταθλητή στο Mundial de Tango στο Buenos Aires, Pablo Rodriguez, και την βραβευμένη Carolina Couto. Στην επίσημη έναρξη του φεστιβάλ, στις 20 Μαρτίου, θα καλωσορίσουμε τους δύο χορευτές σε μία ιδιαίτερη βραδιά, Special Practica Danzarina, και θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό show από τους οικοδεσπότες του φεστιβάλ, γνωστούς δασκάλους και χορευτές, Carlos Dall’Asta και Μαρία Καραγεώργου.

           Στις 23 και 24 Μαρτίου ο Pablo Rodriguez και η Carolina Couto, με την ιδιαίτερη και ξεχωριστή ικανότητα τους στην διδασκαλία, θα δώσουν μία σειρά σεμιναρίων, που απευθύνονται σε μαθητές και χορευτές όλων των επιπέδων. Τα σεμινάρια αυτά εστιάζουν στην τεχνική του tango, στη μουσικότητα, στα διαφορετικά στυλ και στην ιδιαίτερη ερμηνεία, καθώς και σε πιο περίπλοκους χορευτικούς συνδυασμούς.

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, στις 24 Μαρτίου, το Danzarin θα διοργανώσει μία μεγάλη βραδιά tango, Gran Milonga, στην οποία θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τον Pablo Rodriguez και την Carolina Couto σε ένα μοναδικό show.

           Στις 19 Μαρτίου θα υποδεχτούμε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο tango σε ένα δωρεάν-ανοικτό δίωρο σεμινάριο από τον Παναγιώτη Κεφαλά και την Εύα Τσίγκανου.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ, θα παρουσιαστεί στις 22 Μαρτίου η tango θεατρική παράσταση «Λάβα», των Πένυς Φυλακτάκη και Μαρίας Καραγεώργου. Το θέατρο, το tango και η ελεύθερη κίνηση ενώνονται για να μας διηγηθούν καθημερινές ιστορίες έρωτα, φόβου, γέλιου και αμφιβολίας. Ερμηνεύουν Σταύρος Λιλικάκης, Κορίνα – Άννα Γκουγκουλή, Carlos Dall’Asta, Μαρία Καραγεώργου.

          Όλες οι δραστηριότητες και οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα γίνουν στο εργαστήρι Χορού Danzarin. Στις 23 και 24 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, θα πραγματοποιηθεί έκθεση ανδρικών και γυκαικείων ρούχων για tango από την ConDiva.

          Μία εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας, γεματη βραδιές tango, σεμινάρια, χορό και θέατρο. Να τη ζήσουμε με αλήθεια, ουσία και συγκίνηση σε μία μεγάλη γιορτή του Tango.

 

Viva el Tango!

GRAN MILONGA & SHOW

Pablo Rodriguez & Carolina Couto

Κυριακή 24 Μαρτίου

20:00 

Εργαστήρι χορού Danzarin

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Pablo Rodriguez & Carolina Couto

Σάββατο και Κυριακή  23- 24 Μαρτίου

Εργαστήρι χορού Danzarin

SPECIAL PRACTICA DANZARINA

& SHOW

Carlos Dall'Asta & Maria Karageorgou

Τετάρτη 20 Μαρτίου

22:30

Εργαστήρι χορού Danzarin

ΘΕΑΤΡΙΚΗ TANGO ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΛΑΒΑ

Παρασκευή 22 Μαρτίου

21:30

Εργαστήρι χορού Danzarin

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ 

"ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΒΗΜΑΤΑ"

Παναγιώτης Κεφαλάς & Εύα Τσίγκανου

Τρίτη 19 Μαρτίου

21:00 - 23:00

Εργαστήρι χορού Danzarin