top of page
Milonga | Danzarin | Αθήνα

Milonga Danzarin

Σας προσκαλούμε στη κλασική τάνγκο βραδιά Milonga Danzarin, γεμάτη πάθος και ρυθμό. Ελάτε να απολαύσετε τον χορό, την παρέα, να εκφραστείτε και να ζήσετε τη μαγεία και αυθεντικότητα του τάνγκο.

Η Τέχνη της Κίνησης
Milonga Danzarín

Κυριακή 19:00 - 23:00

Ο Carlos Dall'Asta και η Μαρία Καραγεώργου οργανώνουν απο το 2009

και κάθε Κυριακή την κλασική Milonga Danzarín

Πρόκειται για μια αυθεντική βραδιά αργεντίνικου τάνγκο,
το κλασικό στέκι αγαπητό στο ευρύ κοινό του τάνγκο τα τελευταία 15 χρόνια
μιλάμε για την πιο παλιά Milonga της Ελλάδας.

Η μιλόνγκα είναι μια μαγική βραδιά αργεντίνικου τάνγκο, όπου λάτρεις του χορού συγκεντρώνονται για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους χορό!

Αυτές οι βραδιές είναι δημοφιλές φαινόμενο στην Αργεντινή και σε πολλές χώρες του κόσμου. Είναι η ευκαιρία για κάθε χορευτή να συναντήσει νέους ανθρώπους και να χορέψει τάνγκο σε διάφορες πόλεις του πλανήτη.

Η Μιλόνγκα Danzarin είναι η παλαιότερη και πιο αγαπημένη μιλόνγκα της Αθήνας. Έχει ανοίξει τις πόρτες της στους λάτρεις του τάνγκο από το 2008, φιλοξενώντας κόσμο από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό που αναζητά μια βραδιά γεμάτη χορό και γνωριμίες.

Εδώ, συναντιούνται όχι μόνο όσοι έρχονται για να χορέψουν, αλλά και όσοι απλά θέλουν να απολαύσουν ένα ποτό, να δοκιμάσουν τις λιχουδιές που προσφέρονται και να απολαύσουν μια διαφορετική εξοδο.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 14 χρόνων, η Μιλόνγκα Danzarin έχει φιλοξενήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις από διακεκριμένους χορευτές της Αργεντινής, καθώς και αξιόλογες αργεντίνικες ορχήστρες, μουσικούς και τραγουδιστές από το Μπουένος Άιρες και τον υπόλοιπο κόσμο.

Μια από τις αξέχαστες στιγμές ήταν η συναυλία με την υπέροχη ορχήστρα του Roberto Siri, ένας από τους τελευταίους ζωντανούς πιανίστες της Χρυσής Εποχής του τάνγκο. Η μουσική του συναυλίας ήταν μια μοναδική εμπειρία για το ελληνικό κοινό.

Η Μιλόνγκα Danzarin φιλοξενεί επίσης το φεστιβάλ Athens Tango Week και διοργανώνει πολλές περφόρμανς, shows και μουσικά live.

Οι διοργανωτές, Carlos Dall'Asta και Μαρία Καραγεώργου, ιδρυτές της χορευτικής ομάδας La Vanguardia και συγγραφείς του βιβλίου The Tango Book, επιδιώκουν να καθιστούν κάθε βραδιά ολοένα και πιο συναρπαστική.

Η μιλόνγκα λειτουργεί ως ανοιχτό πεδίο για τους καλλιτέχνες, είτε οργανωμένα είτε αυθόρμητα, προσφέροντας έναν χώρο για την προώθηση της τέχνης και τη δημιουργία.

Η μιλόνγκα λειτουργεί ως ανοιχτό πεδίο για τους καλλιτέχνες, είτε οργανωμένα είτε αυθόρμητα, προσφέροντας έναν χώρο για την προώθηση της τέχνης και τη δημιουργία.

Σκοπός της βραδιάς είναι να προάγει την τέχνη αυτή, η οποία είναι τόσο σημαντική για την εποχή μας, και να προσφέρει στο κοινό μια μοναδική εμπειρία τάνγκο.

Κόστος

5 € με κρασί, μπύρα, sangria, καφέ, αναψυκτικό και finger food
(+ 3 € Aperol Spritz, Mimosa, Gin Tonic, Whisky, Prosecco)

Επικοινωνία

Τηλέφωνο 2114097741

E-mail danzarin.art@gmail.com

Instagram danzarin_athens

Θέλετε να εξερευνήσετε ακόμα περισσότερα; Στο Danzarín προσφέρουμε μια ποικιλία μαθημάτων χορού και καλλιτεχνικών ειδών. Είτε ενδιαφέρεστε για τανγκό, σύγχρονο χορό, φλαμένκο, γιόγκα ή οποιοδήποτε άλλο είδος, υπάρχει κάτι για όλους. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε όλες τις επιλογές μας και να μας συνοδεύσετε σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από την κίνηση και την έκφραση.

Η πάθια κοινότητά μας για τον χορό σας περιμένει να μοιραστεί τη μαγεία του χορού. Μην περιμένετε άλλο για να ξεκινήσετε! Εξερευνήστε τα μαθήματά μας και τα προγράμματά μας και βρείτε αυτό που σας εμπνέει.

Κάντε εγγραφή σήμερα και δώστε τον πρώτο βήμα προς μια μοναδική εμπειρία χορού και τέχνης στο Danzarín!

bottom of page