top of page
Danzarin | Carlos & Maria | Aθήνα

Carlos & Maria

Ανακαλύψτε την ψυχή του τάνγκο με τον Κάρλος & τη Μαρία στο Danzarín. Αυτό το έμπειρο χορευτικό ζευγάρι θα σας καθοδηγήσει μέσα από τα μυστικά και το πάθος αυτού του συναρπαστικού είδους. 

Danzarin | Carlos & Maria | Aθήνα

Ο Carlos Dall'Asta και η Μαρία Καραγεώργου ασχολούνται με το αργεντίνικο τάνγκο από το 1996 και διδάσκουν μαζί απο το 2005. 

Το στυλ τους είναι κυρίως το κλασικό και παραδοσιακό Tango Salon, αλλά το εμπλουτίζουν με σύγχρονα στοιχεία, δημιουργώντας μια μοναδική σύνθεση. 

Danzarin | Carlos & Maria | Aθήνα
Έχουν εκτεταμένη και πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και την εκτέλεση του τάνγκο.

Είναι ιδρυτικά μέλη του πολυχώρου "Κρατήρας" και του "2x4" και από το 2008 διαχειρίζονται το "Εργαστήρι Χορού Danzarin", όπου διδάσκουν και εκφράζονται καλλιτεχνικά.

Σας προσκαλούμε να δείτε τα βίντεό μας

Κάντε κλικ στο βίντεο που θέλετε να δείτε και περιηγηθείτε στα υπόλοιπα

Una Noche de Tango - Οctober 2012
04:34
Tango Flashmob by Danzarin- Athens Metro (3)
03:49

Tango Flashmob by Danzarin- Athens Metro (3)

''Mετατόπιση'' Performance Tango-Σωματικό Θέατρο ''Όποιος φοβάται ότι θα αφανιστεί μέσα από τον έρωτα είναι ήδη ανελεύθερος και αφανισμένος''. Πρόκειται για μία performance - flash mob- που βασίζεται στο Tango και το σωματικό θέατρο. Παρουσιάστηκε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 στο μετρό του Συντάγματος,στα πλαίσια του metro stages- νέοι καλλιτέχνες. Οι βασικοί ερμηνευτές είναι σπουδαστές του Εργαστηρίου χορού Danzarin και του Θεάτρου των Αλλαγών . Σύλληψη - Σκηνοθεσία: Μαρία Καραγεώργου Χορογραφία: Carlos Dall'Asta - Μαρία Καραγεώργου Κείμενα: Μαρία Καραγεώργου Φωτογραφία: Γιώργος Μαρινάκης - Edurne Lolnaz Xoρεύουν : Παναγιώτης Κεφαλάς, Εύα Τσίγκανου, Σεντατ Χάυτα, Άννα Λιάμη, Νίκος Πασχίδης, Νατάσσα Κυριακού, Νίκος Ρώμανίδης, Άννα Βάτσου, Αναστάσης Χουβαρδάς, Δώρα Aντωνοπούλου, Oλυμπία Νικολάου, David Rogan, Carlos Dall'Asta, Μαρία Καραγεώργου. Παίζουν : Bασίλης Παπαστάθης, Γιούλη Βομπίρη, Χριστίνα Ηλία, Άννα Λιάμη, Carlos Dall'Asta, Μαριάννα Παπαντωνίου, Γιώργος Ντόκος,Ειρήνη Λιάσκου, Μαριλού Κατσαφάδου, Θανάσης Ισιδώρου . PR: Marsia Vletsa Video: Τερέζ Βανταμ - Γιάννης Πολυμερόπουλος Video edition: Carlos Dall'Asta Feature video by Danzarin
Βιογραφικό

Ο Carlos Dall'Asta και η Μαρία Καραγεώργου είναι δύο εξαιρετικοί χορευτές του αργεντίνικου τάνγκο με μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο. Έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους δασκάλους από την Αργεντινή, όπως η Alejandra Mantinian, ο Gabriel Misse, η Melina Brufman, ο Claudio Gonzalez, ο Fernando Gracia, η Sol Cerquides, ο Lucas Fernandes, ο Gustavο Naveira, και πολλούς άλλους.

Έχουν διδάξει σεμινάρια και παραστάσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διάφορα μέρη του εξωτερικού. Το εντυπωσιακό τους χορό έχει φωτίσει πολλές μουσικοθεατρικές παραστάσεις, όπως στο Φεστιβάλ Αθηνών, το Θέατρο Άλφα, το Σύγχρονο θέατρο, το θέατρο Εύπολις, το Θέατρο Πέτρας, το Θέατρο Παπάγου, το Δώρα Στράτου, το Tango Acropolis, το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, το Θέατρο Δια Δύο, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, το Τήνοs Κinono Festival, το Fournos Theater Festival, στο Hotel Eluoda Beach, στο Hotel Grand Bretania, στο Εθνικό Πανεπιστίμιο της Ελλάδας, στο εθνικό θέατρο του Βόλου, όπως και σε διαφορετικές milongas (βραδείες τάνγκο) του Μπουένος Άιρες.

Επίσης, έχουν χορέψει με διάφορες ορχήστρες, όπως La Juan D'Arienzo, el Cachivache (official video), Roberto Siri, Tangoartο, Stereο Tango, Los milonguitas, Novitango, και πολλές άλλες.Εκτός από τη διδασκαλία του τάνγκο, έχουν ασχοληθεί επίσης με τη δημιουργία χορογραφιών για παραστάσεις και εκδηλώσεις, συνδυάζοντας το κλασικό και παραδοσιακό τάνγκο με τον σύγχρονο χορό και το θέατρο.

Το έργο τους στον χώρο του τάνγκο έχει αφήσει εποχή, δημιουργώντας έναν σταθερό και αναγνωρίσιμο χώρο για το τάνγκο στην Ελλάδα και προωθώντας την αγάπη και το ενδιαφέρον για αυτόν τον μοναδικό χορό σε νέους και παλαιότερους χορευτές.

Το 2022, κυκλοφόρησαν το βιβλίο τους, "The Tango Book", που αποτελεί ένα πολύτιμο εγχειρίδιο του τάνγκο που περιλαμβάνει όλο το βηματολόγιο και τις φιγούρες του χορού. Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε τέσσερις γλώσσες και αποτελεί αναγνωρισμένη πηγή γνώσης για εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους σε όλο τον κόσμο.

Η παρουσία τους στον χώρο του τάνγκο είναι μια έμπνευση για όλους όσους αγαπούν αυτόν τον υπέροχο χορό, και συνεχίζουν να εξαπλώνουν το πάθος τους για τον τάνγκο σε όλο τον κόσμο.