top of page
Danzarin | Μαθήματα τάνγκο αργεντίνο | Aθήνα

The
Tango Book

υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα

Danzarin | The Tango Book

Αγοράστε από το κατάστημά μας.

Βρείτε αυτό το βιβλίο στο σχολείο μας ή μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος. Για να αγοράσετε, κάντε κλικ στο προϊόν και ολοκληρώστε την αγορά.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΊΤΕ

Αποκτήστε το βιβλίο τάνγκο με οποιονδήποτε από αυτούς τους τρόπους.

ΑΓΟΡΆ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ

amazon-icon-seeklogo.png

ΑΓΟΡΆ ΑΠΌ ΤΟ AMAZON

Αγοράστε το βιβλίο σε περισσότερες γλώσσες.

COMPRA TIENDA ONLINE

ΑΓΟΡΆ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ

TheTangoBook06_edited.png

Πώς να το αποκτήσετε

Αποκτήστε το βιβλίο τάνγκο με οποιονδήποτε από αυτούς τους τρόπους.

TheTangoBook09_edited.png

Ο κάθε κύκλος (τρίμηνο) έχει τη δική του θεματική ύλη, έτσι ώστε οι μαθητές να τη εμπεδώσουν και να περάσουν στον επόμενο κύκλο έχοντας αφομοιώσει ουσιαστικά τις βασικές αρχές του προηγούμενου.

Η παρουσίαση του The Tango Book θα γίνει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 20:00 στον Πολυχώρο Danzarin, Θεσσαλονίκης 17, Γέφυρα Πουλόπουλου, Πετράλωνα / Θησείο. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα με την τιμητική παρουσία του Πρέσβη Luis Alfredo Azpiazu.

TheTangoBook10_edited.png
TheTangoBook08_edited.png

Οι τόμοι του βιβλίου, οι οποίοι θα διατίθενται σε χαμηλότερη τιμή από την τιμή των κεντρικών βιβλιοπωλείων την ημέρα της εκδήλωσης, θα φέρουν την υπογραφή του συγγραφέα με αποκλειστικά σχέδια του ιδίου και θα καταστούν συλλεκτικοί.

Το εγχειρίδιο The Tango Book βασίστηκε στην ιδέα της συγκέντρωσης σε έναν τόμο όλων των απαραίτητων βημάτων, φιγούρων και στολιδιών του αργεντίνικου χορού και των δυνατοτήτων που χαρίζει στους χορευτές του. Η πρώτη παρουσίασή του στην Ελλάδα θα γίνει στην ελληνική γλώσσα και θα συνοδεύεται από performance καλλιτεχνών του χώρου, ομιλία και υπογραφή από τον συγγραφέα.

simple.jpg

Ο Carlos Dall’Asta, είναι δάσκαλος αργεντίνικου τάνγκο και εικαστικός καλλιτέχνης. Δραστηριοποιείται στην Αθήνα αλλά κατάγεται από το Buenos Aires όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από  την Εθνική Σχολή Καλών Τεχνών Manuel Belgrano και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Ζωγραφική από το Εθνικό Πανεπιστήμιο Τεχνών της Αργεντινής. Το προσωπικό του στυλ είναι ο εξπρεσιονισμός και εστιάζει κυρίως στην τέχνη της προσωπογραφίας και στη δυναμική της ανθρώπινης φιγούρας. Ως έμπειρος χορευτής με περισσότερα από 25 χρόνια στο επάγγελμα του τάνγκο, έχει εμφανιστεί σε θέατρα, παραστάσεις χορού, φεστιβάλ κ.α. Η καλλιτεχνική του πορεία είναι επηρεασμένη από την κίνηση και τη δυναμική της καλλιτεχνικής γλώσσας, βρίσκοντας έναν παραλληλισμό ανάμεσα σε δύο πολύ διαφορετικούς κλάδους: τον Χορό και τις Εικαστικές Τέχνες.

TheTangoBook03_edited.png

Το Εγχειρίδιό «The Tango Book», το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο σε τρεις γλώσσες: Ισπανικά, Αγγλικά και Ελληνικά, είναι η μόνη ολοκληρωμένη χορευτική μέθοδος με οργανωμένες γνώσεις για το Αργεντίνικο Τάνγκο. Για πρώτη φορά, όλες οι φιγούρες, τα βήματα και τα στολίδια του Tango συγκεντρώνονται σε ένα ενιαίο βιβλίο, ταξινομημένα ανάλογα με τα διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, βοηθώντας τον αναγνώστη να μάθει τα πάντα. Κατά συνέπεια, το εγχειρίδιο αποκαλύπτει έναν έντονα ανοιχτό χαρακτήρα σε μελλοντικές συνεισφορές νέων βημάτων και φιγούρων.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΊΤΕ

Αποκτήστε το βιβλίο τάνγκο με οποιονδήποτε από αυτούς τους τρόπους.

bottom of page